Overslaan en naar de inhoud gaan

No result

Agropolis

Agropolis-Kinrooi heeft de doelstelling om een impuls te geven aan Vernieuwende bedrijven in de land- en tuinbouw. Op die manier trachten we de concurrentiekracht van de bedrijven in de regio en de sector in het algemeen te verhogen. Agropolis-Kinrooi zal in deze de rol spelen van “Broed- en kiemkamer”, waarin innovatieve en economische rendabele activiteiten worden ontplooid & ondersteund én waarbij de opgedane kennis wordt verspreid.

In concreto worden een bedrijventerrein en netwerkfaciliteiten ter beschikking gesteld aan de "nieuwe land- en tuinbouwbedrijven". Starters kunnen terecht in de Incubator, waarbij huisvesting, ondersteuning en begeleiding worden geboden. 

Uw contactpersoon: Kristof Das (kristof.das@agropolis-kinrooi.be

Greenville

CleanTech

De voormalige mijnsite van Houthalen-Helchteren werd getransformeerd tot een all-inclusive servicecentrum voor groene bedrijven en organisaties. 3500 m2 kantoorruimte, 500 m2 conferentie-infrastructuur en een CleanTech bezoekerscentrum; daarom is GreenVille de ideale locatie voor elke ambitieuze en innovatief CleanTech-bedrijf.

Contact opnemen

Corda Campus - gebouw 6B
Kempische Steenweg 303 bus 101
BE - 3500 HASSELT
T -

Nieuwsbrief