Overslaan en naar de inhoud gaan

Flanders' Bike Valley

BikeVille is de incubator uit Flanders 'Bike Valley, een bottom-up-industrie cluster. De cluster brengt actoren samen op het gebied van fietsen, fietswetenschappen en technologieën: publieke onderzoeksorganisaties, particuliere bedrijven en gespecialiseerde dienstverleners in een Quadruple Helix-formaat, met inbegrip van strategische stakeholders. Naast de incubatie kantoren en eenheden omvat de infrastructuur ook een unieke windtunnel testfaciliteit.

marc.hufkens@flandersbikevalley.be

Agropolis

Agropolis-Kinrooi heeft de doelstelling om een impuls te geven aan Vernieuwende bedrijven in de land- en tuinbouw. Op die manier trachten we de concurrentiekracht van de bedrijven in de regio en de sector in het algemeen te verhogen. Agropolis-Kinrooi zal in deze de rol spelen van “Broed- en kiemkamer”, waarin innovatieve en economische rendabele activiteiten worden ontplooid & ondersteund én waarbij de opgedane kennis wordt verspreid.

In concreto worden een bedrijventerrein en netwerkfaciliteiten ter beschikking gesteld aan de "nieuwe land- en tuinbouwbedrijven". Starters kunnen terecht in de Incubator, waarbij huisvesting, ondersteuning en begeleiding worden geboden. 

Uw contactpersoon: Kristof Das (kristof.das@agropolis-kinrooi.be

Contact opnemen

Corda Campus - gebouw 6B
Kempische Steenweg 303 bus 101
BE - 3500 HASSELT
T -

Nieuwsbrief